Bedrijven

Onderweg werken

Zakenman in taxi met taptop

Voor comfortabel zakelijk vervoer van uw hotel naar de luchthaven, het bijwonen van zakelijke bijeenkomsten, conferenties of andere zakelijke evenementen bent u bij Taxi4Delft aan het goede adres.

U wordt vervoerd in een luxe elektrische taxi naar uw bestemming terwijl u onderweg kunt werken op uw laptop, een oplaadpunt is aanwezig.

Indien gewenst kunt u direct met de chauffeur een afspraak maken voor de retourrit of om eventueel de taxi te laten wachten.

De chauffeur spreekt Nederlands en Engels.

Eenvoudig reserveren

Om het voor bedrijven makkelijk te maken, biedt Taxi4Delft de mogelijk om een taxi te reserveren met alleen een klantnummer.

Taxi4Delft maakt voor u een account aan en houdt de gereden taxiritten bij in een overzicht. U ontvangt aan het einde van de maand een factuur met BTW.

Uw bezoek of cliënt hoeft niets meer af te rekenen in de taxi.

Station en luchthaventranfers

Chauffeuse helpt passagier met koffer op station

Taxi4Delft heeft een ruime bagageruimte voor uw reis naar ieder station en verschillende luchthavens in binnen-en buitenland.

Voor een goede planning is het aan te raden een dag van tevoren te reserveren.

Taxi4Delft hanteert speciale tarieven wanneer u minimaal 24 uur van tevoren uw taxi reserveert.

Bezorgservice

Taxi4Delft verzorgt ook het ophalen en bezorgen van belangrijke documenten, medicijnen of andere kleine bezorgingen waar spoed bij is.

Soms is het nodig dat een belangrijk document zo snel mogelijk wordt bezorgt, of een medicijn snel bij u is, een bloemetje, een cadeautje, alles wat spoed kan hebben, kan per taxi worden bezorgd.

Wanneer u klant bent bij Taxi4Delft kunt u achteraf betalen met factuur, zodat u niets hoeft af te rekenen als de taxi komt de bezorging komt ophalen of bezorgen.

 

Scroll naar boven
Chat met Taxi4Delft
Liever WhatsAppen?
Waarmee kan ik u helpen?